En naken Tony Irwing chockade oss totalt!

Sweet Jesus! Ikväll har jag och min vän Madelene varit på ”metropol palais” och sett Cabaren

”Wild thing about love” , med bland andra Tony Irwing och Kenny Salomons i rollerna .

Metropol Palais

Metropol palais

Det var en underhållande och burläsk show som gav många härliga skratt , även om vissa nummer var roligare än andra.  Jag tror att Tony Irwing i denna show fick en möjlighet att leva ut sina innersta drömmar.

 

 

 

Kenny Salomons spänner musklerna till alla tjejers förtjusning, medans Tony Irwing bjöd på en utomordentlig chock när han  spritt språngande näck, ogenerat visar upp hela paketet på scenen. Jag brast ut i en våldsam skratt chock som jag aldrig trodde skulle ge med sig! Tyvärr var jag för chockad för att ta en bild. Hela innehållet i showen , som till största del är på engelska , anspelade mer eller mindre på sex och framförallt gay sex.  Ibland blev det lite för mycket. Alla var jätte duktiga sångare och i slutet av showen bjöds det på en oväntad musikalexplosion.


Det var helt klart värt att se showen och Metropol Palais var jätte mysigt! Fick lite Moulin Rouge känsla. Det var inte igår man var på Cabaret.

Jag och Madelene bjöd Tony Irwing på lite kärlek efteråt eftersom det var kvällens tema! Ha ha ha!!!

Wild things about love meets "She´s got the look"

 

You may also like