Juicefastan är igång!

Igår kväll kom budet med leveransen av kallpressade juicer från juica .

Juica är ett mikropresseri som producerar ekologiska färska kallpressade, opastöriserade grönsaksjuicer för juice-fasta eller som en del av din dagliga rutin och levererar till din dörr i stora delar av Sverige.

Denna låda heter ”Mjukstart” och är en två dagars kur som jag nu ska testa. Vissa ser mer lockande ut än andra;).

Mjukstart från Juica

Att juica är ett bra sätt att hjälpa kroppen att må lite bättre, bryta dåliga vanor och få sunda insikter om sig själv och sina matvanor. Så nu är jag igång! Jag började morgonen med en grön ( man får ett program med tider och i vilken ordning man ska dricka sina juicer). Den gröna fick jag nästan i mig hela. Sen var det stopp. Smaken var okej till en början , då den var spetsad med massor av citron. Men en halv liter hade jag svårt att få i mig.

Nästa juice var den gula. Fräsch! Jätte , jätte sur! Massor av sur citron med ett starkt bett av cayenne peppar och ingefära. Den gick lättare ner och jag skulle tippa på att den blir favoriten.

Läs mer om Juicerna här

grön JUICA

Jag ska juicefasta i två dagar nu, så det blir väl till att springa på toaletten hela tiden. Ska jag verkligen klara mig utan mat i två dagar?  Det kommer att bli jobbigt, men känner att det ändå känns värt det. Önska mig lycka till. Uppdatering kommer…

You may also like