Klarade jag två dagars juica-fasta?

Igår berättade jag för er hur jag mådde efter en dags fasta med Juica. Så hur gick det sen? Klarade jag en dag till? Med handen på hjärtat…Nej, jag klarade inte en dag till. Inte för att jag var för hungrig, för man blir ju mätt av att dricka så stora mängder. Det var mer smaken. Första dagen gick juicerna ner, men att göra om det idag gick verkligen inte. Det var tvärstopp så fort jag skruvade av korken på flaskorna… ’

Idag drack jag upp tre av sex juicer. De andra fick jag inte ner hur jag än försökte, så det blev till att fuska med lite naturell yoghurt och te istället.

Att dricka grönkål, broccoli, fänkål , vetegräs och sallad funkade tyvärr inte för mig. Om jag bara hade kunna dricka dessa två hade jag lätt klarat det. Men jag vet ju att det finns dom som faktiskt gillar att dricka grönt och jag önskar att jag vore en av dem. Men nu har jag ialla fall testat.

 

Juica favoriter

VIT: Mandel, filtrerad H2O, vanilj, dadel, kardemumma, kanel, himalayasalt.
krämiga mandeldryck gjord på ekologiska mandlar. Mandel är rik på D- och E-vitamin samt innehåller proteiner och nyttiga fetter, mineraler och B12-vitaminer. Enligt en ny studie från ”Purdue University” är det nu bevisat att trots att mandlar innehåller ganska många kalorier så bidrar det inte till en ökad mängd kroppsfett.


 

GUL: Citron, ingefära, agavesirap och cayennepeppar.

Den gula juicen innehåller rikligt med citron som kan hjälpa kroppen att bli basisk och hålla rätt pH-nivå, något som kan behövas om du äter mycket mat som stör kroppens balans. Citroner är också fyllda av C-vitamin som sägs stärka immunförsvaret. Juica har även pressat i ingefära, vilket under hundratals år använts för att det bland annat anses antiinflammatoriskt. Och med cayennepeppar i blir det fart på ämnesomsättningen.


 

Jag tror bestämt att jag ska införskaffa ett gäng av dessa två juicer för att kunna byta ut något mål då och då, eller för att ta till när man är på språng.

Jag gillar verkligen Juica´s koncept och att man får produkterna färskpressade hem till dörren kvällen innan man ska dricka dem känns oerhört igenomtänkt. Att Juica kostar runt 370 – 400 kronor per dygn. Längden väljer man själv.

You may also like

2 kommentarer

  1. Tycker du gör helt rätt som skippar juicandet och äter riktig mat! Mat är gott och ska njutas av! Du är slank och fantastiskt snygg och för den delen, alla duger som de är (om man nu inte har medicinska orsaker till att man behöver gå ner i vikt). Njut av all god julmat och så hoppas jag vi ses och hörs snart igen! Kram!

    1. Håller med dig Jessica! Anledningen att jag testade juica var mer för utmaningens skull. För att se om jag skulle greja det. Nyfikenhet helt enkelt & kanske för att rensa ut lite gifter 🙂