OPIUM blir tv-serie!

En tid för gudar

Första gången jag träffade Staffan Nordstrand och han berättade om sin spänningsroman Opium, var det första jag sa:

-Jag vill se det här på film!

Efter att ha läst både Opium och uppföljaren En tid för gudar och dessutom arrangerat bokreleasen för En tid för gudar är jag nu överlycklig över att Staffan signat filmkontrakt med produktionsbolaget Crisp Film. Opium blir en serie i sex delar och jag vet att det tar tid innan allt är producerat och redo att rullas upp på vita duken, men som jag längtar!

Även denna gång har jag fått äran att sköta all PR kring nyhetssläppet!

Jag har skrivit en pressrelease som ska skickas ut i dagarna och planerat ett PR event för press och bloggare i september och står som kontaktperson vid bokning av intervjuer och pressbilder.

Jag och Staffan blev goda vänner direkt och jag är så glad för hans skull. Det slutar inte här. Det kommer fler spännande nyheter framöver, så håll utkik! Om ni inte har läst Opium och En tid för gudar, gör det. Så bra!

Staffan Nordstrand

Staffan har även skrivit dessa spännande böcker och jag vet att det är mer på gång!

Staffan Nordstrands romaner

You may also like