En tid för gudar – igår körde vi releasefest

En tid för gudar

Vilken kväll det blev igår. En magisk stämning låg över franska kyrkans bibliotek på Humlegårdsgatan på Östermalm i Stockholm. Senaste månaden har det varit massor av planering för att hjälpa Staffan att sy ihop en trevlig tillställning i samband med hans bokrelease och igår blev det minst sagt så bra vi hade hoppats på. Alla ni som kom, ni gjorde kvällen!

En tid för gudar

Äntligen har den kommit! En tid för gudar ,uppföljaren till Opium. Vi är många som har väntat. Igår fick jag boken. Det allra första, signerade exemplaret. Nästan rykande varm från tryckeriet. En första ,liten upplaga om 70 böcker lämnade tryckeriet i Falun så sent som dagen innan, för att finnas på plats på bokreleasen.

Jag har redan tjuvlyssnat på Storytel . Där heter uppföljaren opium del 4-7.

Staffan Nordstrand

Staffan Nordstrand

Staffan är minst sagt en mångsysslare med många järn i elden. Inte nog med att han skriver på sin sjunde spänningsroman, han bygger sitt drömhus, reser och planerar för framtida projekt.

Staffan Nordstrand har en spännande bakgrund som inte är helt lätt att återberätta. När vi träffas och fikar kan jag sitta i timmar och bara lyssna på hans berättelser ur livet.

Läs mer om Staffan här

Författare

Blond event & Catering

Den fantastiska mingelmaten vi åt på eventet, kom från Blond event & catering.

Jag har varit på väldigt många event själv, så när det var dags att tänka mingelmat sorterade jag i minnet och kom fram till att Blond event varit en favorit. Även Staffan blev förtjusts så det var inget svårt val. Alla gästerna var så nöjda. Resterna som blev över samlade vi ihop på en stor bricka och sedan gick några av gästerna ner till Stureplan för att ge mat till de bättre behövande.

Mingelbilder
Utlottning från Resia och EVY Technology

Under kvällen lottade vi ut ett resepresentkort från Resia, värt 10.000 kronor och solprodukter från EVY Tecnology till ett värde av 1000 kronor. Storvinsten kammades hem av min väninna Jessica Berghult som blev överlycklig! Solprodukterna gick till Stefan Lindgren.

Johanna har skrivit en artikel om Staffan Nordstrand i senaste numret av Kids & Family

Tack till er alla som kom och förgyllde kvällen, men mest av allt….

Tack Staffan för att du sprider ett viktigt ord och för dina fantastiska böcker. Jag och många fler vill bara ha mer. Jag håller tummar och tår för att det kommer en tredje bok. Tack för att just vi fick möjligheten att vara med och fira releasen av En tid för gudar. Vi ses imorgon. Då ska vi fira din födelsedag!!

En tid för gudar

Foto: Katriina Mäkinen & Malin Tilja

You may also like

2 kommentarer

  1. Tack så mycket Malin för ditt fina Event. Så proffsigt och fint! Tack till Staffan för hans böcker! Så speciellt nästan som gudarna var där 😉 Väldigt fint!
    Kram
    Malin Linder