Bitter Medicin – Bokrelease

Swing by Golfbaren

Igår hölls releasefest för boken ”Bitter Medicin” .

Jag och min väninna Bernadette hade en jätte trevlig kväll på Swing by Golfbaren på Surbrunnsgatan 46. Under kvällen lyckades vi swinga till oss ett signerat ex av boken. Det ska verkligen bli spännande att läsa den.

Om boken Bitter Medicin

Bitter medicin är en verklighetsbaserad kriminalroman som handlar om den internationella illegala industrin av förfalskade och piratkopierade läkemedel. En verksamhet som omsätter ofantligt mycket mer pengar än den totala narkotikahandeln i världen. Läsaren får också följa med innanför högsta polisledningens väggar och ta del av hur det verkliga polisarbetet går till vid utredning av organiserad brottslighet.

Om debutförfattarna bakom boken Bitter Medicin

Boken som är verklighetsbaserad är skriven av Gela Forsell, utbildad jurist som har jobbat som polis i 23 år och senast som poliskomissarie vid Nationella operativa avdelningen och

Anders Burén som har 40 års erfarenhet som polis. Han har arbetat som spanare, utredare och med kriminalteknik. I åtta år var Anders operativ spaningschef på Länskriminalen i Stockholm, med ansvar för avancerad spaning och hemliga tvångsmedel.

Båda har varit operativa i kampen mot den internationella organiserade brottsligheten.

Boken är den första i trilogin.

bokrelease

Erwik Communication

Det var festarrangören Alexander Erwik som bjöd in till det swingande bokeventet.

Det bjöds på bubbel, pizza , matchande donuts från Deluxeriet och Lulu Carters alkoholfria drycker Pearly white och Pearly Rosé.

Jag träffade Platin som även hon gjorde en swingande runda på minigolfen.

Nu ska jag sätta tänderna i den spännande boken!

Hitta ditt ex av boken här

 

You may also like