Bor i ett kaos

Ja precis så känns det. Utflytten närmar sin med stormsteg. Berget av flyttkartonger växer för varje dag. Man orkar inte riktigt bry sig om att städa i denna röra då det ändå kommer en städfirma snart.

Kruxet är bara att vårt nya hus inte är riktigt färdigt. Vi kommer förmodligen att behöva bo hos min mans bror med familj i två veckor. Det går säkert bra. Vi är ju vana att hänga ihop i Mellbystrand hela sommarsemestrarna och lov. Men då är ju alla lediga . Och så är det är ju alla grejer. Vi har sålt en hel del möbler till köparna tack och lov, men det är ju ändå en hel del som ska förvaras i två veckor. Men vi har några olika alternativ, så allt löser sig. Tur att man har hjälpsamma vänner runt sig.

Nu vill jag bara att allt ska vara passerat. Jag vill flytta in och inreda i nya huset. Senaste datum för inflytt är det 16 september, så snart är det bara tre veckor kvar. Längtar så! Jag tar en promenad förbi ett par kvällar i veckan för att se om det hänt något nytt.

Senast vi bodde i nyproducerat var när vi flyttade till Vallentuna för snart 10 år sedan. Den där känslan av att kliva in i något helt nytt som ingen annan bott i. Doften av ny inredning. Åååå jag vill flytta nu!!

Härda ut ett litet tag till Malin…..

 

 

You may also like

1 kommentar

  1. Åh, har varit där! Men vet du vad, det går så himla snabbt. Snart har du bott i nya huset ett år. De där kartongerna och röran är inte vad du kommer att tänka på då! Håll ut och lycka till.