Fick gå in i huset igår!

Vårt nya hus

I samarbete med Zmarta

Igår var jag in i huset för att kika hur arbetet löper på och för att planera golvläggning på vinden. Det är fortfarande några veckors jobb kvar, men det är så roligt att se framstegen! En liten miss dock, som vi visste om. Man har lagt fel klinkers i hallen. Det ska vara mörka, stora stenplattor. Nu ligger där ett Marakesch klinker som ska knackas bort. Garderoberna ska inte heller stå där och ta upp en massa plats. Men det löser vi sen.

Nya huset

Som jag längtar tills vi får möblera upp huset. Nästan allt blir nytt.Ikväll när jag åkte förbi hade dom kommit ännu en bit. Det såg ut som att allt löst material som legat, var borta nu. Marken utanför var rensad och jag skulle tro att dom kommer att börja med trädäck och gräsmatta på utsidan. Vi ska även transportera dit ett spabad som ska byggas in på baksidan. Längtar efter murriga vinterkvällar i vårt egna lilla spa. Har du några specifika hus eller inredningsdrömmar? Det är bara fantasin som kan sätta gränser, förutom ekonomin såklart. Där finns ju

”Zmarta” helt enkelt. Ett lätt sätt att låna pengar. Men gör det med försiktighet. Köket

I köket ser vi fram emot att få upp kakel och den vita marmorskivan som kommer att ligga på både köksbänken och köksön. Det kommer att bli så snyggt! Och enhetligt med fönsterbrädor.

Om några veckor kommer ni att få se det färdiga resultatet. Längtar så!

You may also like