Min hud fick en helt ny lyster!

Overnigt peeling

Innehåller annonslänkar till Lyko´s webshop

Då jag hittar riktigt bra produkter, vill jag gärna dela med mig. Jag vill även hitta de bästa priserna. Varför betala mer än man måste? Här om kvällen testade jag en ny overnight peeling som gjorde susen, i dessa tider då man känner sig lite extra trött och tråkig kan man behöva lite tips. Efter denna behandligen fick min hud en helt ny lyster. Precis vad jag behövde!

Peptide4 Overnight Radience Peel

Denna exfoliering är skapad med en mix av mjukgörande syror och närande botaniska oljor, vilka förbättrar hudens klarhet och ton. Den milda mjölkpeelingen kan användas varje natt så att huden känns silkeslen och ser strålande pigg ut på morgonen. Den gav en lyster som jag inte sett på länge! En riktigt bra overnight peeling!

Efter rengöring, applicera 3-4 droppar över ansiktet under din nattkräm och undvik läpparna och ögonområdet. Skölj av på morgonen med varmt vatten. Jag blev riktigt överraskad.

Jag har testat några produkter ur samma serie tidigare, men dessa måste jag säga är Peptide4 seriens guldkorn. Jag är även galet förtjust i Elemis pro-collagen serie. Den kostar lite, men är som växtnäring för huden.

Bästa pris på denna peeling hittar du här

Elemis Peptide4 Antioxidant Hydra-Serum

Detta lyxiga serum lervererar en boost av antioxidanter och fukt, samtidigt som det förbättrar hudens egna försvar mot dagliga föroreningar. Huden känns fräsch och återfuktad. Det var länge sedan ett serum gav sådant resultat. Serumet innehåller återfuktande hyaluronsyra för en mjuk och slät hud, samtidigt som det minimerar synligheten av linjer och rynkor. Används varje morgon efter rengöring.

Bästa prises på detta serum hittar du här

Om lyxvarumärket Elemis

Som det brittiska lyxvarumärket nr.1 är ELEMIS globalt erkänt för att utnyttja kraften hos naturliga ingredienser och vetenskaplig innovation. Varje banbrytande formel testas för att säkerställa transformativa resultat. Elemis grundades i London och växer över hela världen och upprätthåller ett oöverträffat fokus på din hud, din kropp och din wellness.

Läs om mitt första möte med Elemis

You may also like