Hittat en fantastisk hudvårdssalong!

Idag har jag varit på Adeli Hudvård på Swedenborgsgatan 27, på söder. Jag var där i Augusti och testade bland annat lyxiga ansiktsbehandlingen Diamond Dermabrasion (Diamantslipning) . Jag var så oerhört nöjd efter besöket så idag var jag där igen för brynplock, färg och vaxning av överläpp. Det var inte helt smärtfritt men Parima som äger salongen, är så himla duktig och jag blir sååå nöjd. Jag har alltid haft svårt att få till brynen snyggt. Men när Parima gör det blir det helt perfekt! Jag är så glad att jag hittat till Adeli Hudvård. Där får både män och kvinnor avkopplande och välgörande behandlingar för både hud, hår och naglar.

Brynfärg och plock kostar 275:-

Vaxningen kostar 225:-

Läs om mitt förra besök, med fler behandlingar  HÄR.

Foto: Katja Elmén

Foto: Katja Elmén

 

You may also like