Mor och dotterdag

Newclinic Stockholm

Idag har jag och min mamma haft en riktig mor och dotterdag. Eftersom jag fyller 40 i februari hade jag bestämt mig för att ge mig själv en liten uppfinning på Newclinic , innan jag ska iväg på Karibienkryssning. Jag ville dutta lite Restylane i läppen runt mitt ärr och lite botox runt ögon, i argrynkan och pannan.

Min mamma som är 60 +var också nyfiken på att testa Restylane

Hon har i många år retat sig på sina sura mungipor. Hon var ganska rädd innan och ville göra en försiktig förbättring. Helen som behandlade oss är så proffsig. Hon berättade precis hur resultatet skulle bli och att vara försiktig med mängden skulle bara leda till ett dåligt resultat och att iså fall var det bättre att låta bli. Hon berättade också att resultatet skulle bli ännu bättre om man även lade Restylane vid kindbenen för att ge huden ett lyft.

Före restylane

Restylane

Under behandlingen med Restylane

Mamma var förvånad över att det inte gjorde ondare att behandlas med Restylane och bestämde sig för att göra hela behandlingen som Helen föreslagit.

Resultatet blev så bra!

Ser ni vilken skillnad mot första bilden! Mamma blev jätte nöjd. Mindre sura mungipor och mer framhävande kindben med mera lyster. Nästa gång hon kommer till Stockholm ska Helen få behandla hennes ytliga blodkärl i ansiktet med IPL. Det ska bli jätte spännande. Självklart följer jag med och dokumenterar.

Att göra injektionsbehandlingar finns det många åsikter om

Själv är jag av den åsikt att alla får göra som dom vill. Det är helt upp till var och en. Det finns mycket man kan göra för att framhäva det vackra som redan finns. Att göra injektionsbehandlingar är idag väldigt vanligt. Produkterna är väl beprövade och utvecklade för att framhäva det som redan finns. I vissa fall går det till överdrift och därför känns det tryggt att gå till någon som Helen som jag vet aldrig skulle göra något onaturligt. Helen har tidigare hjälp mig med mina spända käkmuskler.

Om man vill testa botox mot rynkor, har Helen berättat att det är bra att börja innan man fått för mycket rynkor

Eftersom botox är muskelavslappnande, får man inga rynkor om man behandlar regelbundet. Mängden botox är väldigt liten och läggs lokalt på många små punkter. Botox ges även till exempelvis barn med spasmer, i större doser för att deras muskler ska slappna av.

Jag är jätte nöjd med mitt resultat, men ännu roligare att se mammas resultat eftersom hennes behandling verkligen gav resultat direkt!

You may also like