The story of my life

Malin Tilja

Det finns så många historier i en människas liv. Jag har massor, massor som jag inte delat med mig av innan, men som jag nu tänkt berätta för er. Därför har jag skapat en ny kategori i bloggen som heter ”The story of my life”.

The story of my life

Ibland byker det upp saker eller personer på Facebook som tar en tillbaka i tiden. Minnen som poppar upp.

Visst är det härligt! Man borde skriva ner mer av sin historia. Det tänker jag börja med nu. Jag kommer att bjuda på både jobbiga, tråkiga och roliga saker som är värt att berätta om. Mitt första inlägg i kategorin blev ”Mitt liv har varit en berg och dalbana”.

I nästa del ska jag berätta hur det var att bli antagen till modellprogrammet ”She´s Got The Look”.

Hur gick det till? Och har jag varit med i fler såpor? Vad hände med mitt självförtroende?

She´s got the look

Hoppas ni vill hänga med i kapitlet, historien om mitt liv…

Kram!

You may also like