Mitt hem blänker efter att jag testat hemstädning!

Idag har jag testat hemstädning med ett ganska nytt företag som heter Rozen Clean Stockholm . Dom har specialpriser för att prova på och är försäkrade av Trygg Hansa, så det kändes både bra och tryggt att testa.

Jag hade glömt hur lyxigt det är att komma hem på eftermiddagen till ett välstädat hem. Jag har nog aldrig någonsin haft ett så skinande hem som jag har idag. Fantastiskt!

Det var knappt så man ville gå in efter att ha varit ute i snökaoset.

Rozenclean

Kvinnan som var här måste ha gnott på som sjutton. Jag kan spegla mig i kranarna hemma!

Rozen clean

Måste säga att jag är över förväntan nöjd! Det jag först reagerade på var att jag själv skulle stå för alla rengöringsprodukter, men med lite eftertanke kan jag se det positiva i det. Företaget kan på så sätt pressa priserna och dom tänker på miljön. Dom behöver inte använda bilar och dom uppmuntrar kunderna att använda miljövänliga rengöringsmedel, även om man givetvis får välja sina egna favoriter.

Rozen Clean Stockholm, erbjuder olika typer av städtjänster i hela Stockholm med förorter. En prova på omgång kostar 125 kronor/ timme.

Nu ska jag njuta hela kvällen, av att ha ett skinande blankt hem. Jag har även bokat in en städning lagom till första advent!

You may also like