Nytt år, nya glasögon – med 15% rabatt!

Efva Attling

 

Mister Spex

Antar att det har med åldern att göra, men jag tycker att synen har förändrats en hel del senaste året.  En del av mitt problem beror visserligen på att jag har väldigt torra ögon så jag droppar och smörjer dagligen, men det påverkar även synen. Detta påverkar mig extra mycket då jag är på sjukhuset och jobbar. Den torra luften som blir av alla apparater och ventilationen gör att ögonen inte känns något vidare.

Det finns ju så himla många snygga  glasögon och även solglasögon. Minns när jag modellade för Efva Attling på ett event för några år sedan. Vi var några tjejer från ”She´s got the look” som fick äran att vara glasögonmodeller på ett event. Så himla roligt att frossa runt i fina glasögon. Drömmen vore ju att ha en ”glasögongarderob” där man kan välja glasögon som man väljer smycken.

 

Efva Attling mingel

Priserna varierar

En sak är säker. Jag tycker att priserna och utbudet varierar väldigt mycket mellan olika glasögonbutiker.

Hos Mister Spex  får du upp till 50% lägre pris på glas och du kan låna hem fyra par glasögon från deras breda sortiment, i tio dagar utan någon extra kostnad. Om du är på gång att köpa nya glasögon nu vill jag tipsa om att använda koden NEWYEAR15, så får du 15% rabatt .

Mitt favoritmärke på både glasögon och solglasögon brukar vara Marc Jacobs och Tom Ford. Jag har två par glasögon som jag använder då jag jobbar. Ett par som passar bättre framför datorn och ett par för mer långt håll. Önskar dock att jag kunde variera med linser.

Linser

Jag har aldrig kunnat ha linser på grund av mina torra ögon. Men det finns ju så fina färglinser tillexempel. Både med och utan styrka. Det finns verkligen en hel uppsjö av linser.

Jag tycker det är så cool när man ser människor med häftiga glasögon. Önskar jag hade passat att ha det!

You may also like

1 kommentar

  1. Glasögon passar alla i skulle jag säga, visst dom kan framhäva en stor näsa men då får man välja ljusare material kring näsan.

    Själv passar jag otroligt bra i glasögon, dock föredrar inte ha några för det är finast. Men vissa modeller på män kan vara sexiga. Men harry potter style går helt bort. Jäkligt bra sajt med utbud, ev jag köper ett par gucci därfrån för behöver nya läsglasögon!