Hur kan jag ha missat La Roche-Posay?

Innehåller ad-links Jag har inte testat La Roche-Posay´s produkter tidigare, trots att jag ofta sett dem på apoteket bland annat.

Märket har sedan 1928 specialiserat sig på hudvård för känslig hud och produkterna är utvecklade i samråd med dermatologer och hudläkare. Samtliga produkter innehåller källvatten från den thermalska källan i den franska byn La Roche Posay. Vattnet är rikt på naturliga mineraler som anses vara lugnande för den känsliga huden. La Roche-Posay´s sortiment är brett och innehåller produkter för alla hudtyper.

La Roche-Posay Lipikar balm AP+ 

Lipikar Balm AP+ är en lugnande kräm som kan användas på bebisar, barn och vuxna. Den gör irriterad och mycket torr hud mjuk och smidig igen. Den kan med fördel användas på känslig hud, även den med atopiskt eksem. Krämen innehåller Posae Filiformis vilket är en aktiv ingrediens som arbetar för att stabilisera och förbättra hudens barriär. I Lipikar Balm AP+ hittar du också Sheasmör och Niacinamide.

En jätte skön kräm för torra månader! 200 ml , 189 kr.

LA ROCHE POSAY

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Le teint creme

Toleriane Sensitive Le teint creme  är en lätt färgad ansiktscreme som tillför huden fukt i 24 timmar, samtidigt som den verkar lugnande. Huden får omedelbart en jämnare hudton som varar hela dagen. Färgen anpassar sig till din egen hudton. Jag måste säga att den har bra täckning för att vara en ansiktscreme. Varför använda två produkter när man kan få två i ett? En riktigt favorit om du frågar mig! 40 ml, 230 kr.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive

Toleriane Sensitive är en  ansiktskräm som återfuktar känslig hud i upp till 48 timmar. Har lugnande egenskaper och prebiotisk effekt som bidrar till att återupprätta hudens välmående. Idealisk till torr, känslig och irriterad hud. Täpper inte till porerna. Hypoallergen och parfymfri. Kan användas av vuxna och barn från 3 månader. Jag använder denna till natten. 40 ml, 175 kr.

La Roche- Posay

Samma sköna kräm, med eller utan färg.

Jag är så glad att jag testat La Roche-Posays produkter. Så många härliga produkter som jag helt missat. Än så länge har jag bara testat dessa tre, men ser fram emot att prova fler. Sköna produkter till ett riktigt bra pris! Priserna är baserade på Lykos webbutik.

testat La Roche-Posay´s produkter

You may also like