Jag har testat hudvårdsprodukter från LÖWENGRIP

Hudvård

Bloggerskan Isabella Löwengrip har en egen hudvårdserie som heter LÖWENGRIP. Svensktillverkade produkter som är skonsamma och vårdande, vilket är synonymt med Löwengrips sätt att arbeta hållbart i alla led. Med en transparant arbetsprocess involverar Löwengrip sina 1,5 miljoner följare, vilket säkrar att varje produkt är efterfrågad. Minimalt svinn och maximerad hållbarhet.

Jag har testat dessa produkter från Löwengrip:

Löwengrip deodorant – Count on me

En mycket effektiv och långverkande deodorant. Torkar snabbt utan att kladda. Innehåller sheanöt som verkar återfuktande och lugnande. Passar alla hudtyper, även känslig. Pris 139 kr.

deodorant

Sleeping sensation Hydrating Mask

En lätt, vårdande ansiktsmask med aktiva ingredienser som lugnar och återfuktar känslig och reaktiv hud. Masken stelnar inte, utan smyger in i huden.Masken är rik på hyaluronsyra och sepitonic M3, som motverkar tecken på trötthet och åldrande. Masken är parfymfri och går bra att sova med eller tvätta bort efter 15 minuter. Pris 395 kr.

LÖWENGRIP

Luminous Bronze Self-Tan Drops

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops är koncentrerande och parfymfria brun utan sol-droppar som du kan blanda med din vanliga ansiktskräm. Luminous Bronze Self-Tan Drops bygger gradvis upp en jämn och naturligt gyllenbrun ton. De koncentrerade dropparna gör det enkelt att styra resultat och färgintensitet. Dropparna som ger en lätt brun ton, känns sköna på huden och har en mildare doft av brun utan sol. Pris 370 kr, 30 ml.

LÖWENGRIP

Moisture On The Go – Facial Mist

Det viktigaste för mig när jag köper en face mist är faktiskt hur finfördelad strålen är. Produkten kan vara hur bra som helst, men om den kommer ut som en dusch i ansiktet är det inte speciellt roligt. Moisture On The Go Facial Mist från Löwengrip är en kombination av ansiktsvatten och fuktmist. Moisture On The Go verkar återställande och balanserande för hudens pH-värde samtidigt som den ger hyn en hälsosam lyster. Den har en perfekt ”dusch” som är så finfördelad att den nästan känns som ånga. Pris 199 kr, 100 ml.

LÖWENGRIP

 

Jag tycker att produkterna känns lätta och fräscha. Kanske för något yngre tjejer. Deodoranten skulle jag föreslå att man testar om man har problem med svett. Den känns väldigt effektiv.

Face misten har jag och puffar med på jobbet. Vi har så torr luft på sjukhusavdelningen att man måste tänka lite extra mycket på att ge huden fukt. Då är det perfekt att ha en bra face mist till hands.

Tips till er! Just nu hittar ni riktigt bra priser på LÖWENGRIPS produkter här.

 

You may also like