Skapa din egen fotokonst med min rabattkod!

Tavla

I samarbete med BestCanvas.se

Är du sugen på att skapa din egen konst?

För några år sedan blev det väldigt populärt med foto canvastavlor . Nu är alternativen oändliga. Printad fotokonst med en glasskiva över är snyggt och känns lite mer modernt. Eller ett glansigt vinylark på en skiva av rostfri aluminiumkomposit. så fint! Som jag skrivit om innan så gillar jag fotokonst allra mest. Att skapa olika teman i olika rum. Det roliga med att göra egna tavlor är att det blir så personligt och unikt.

Jag älskar att fotografera och har ofta tänk att jag skulle göra tavlor med med motiv från vårt sommarställe i Mellbystrand. Havet och stranden. Kanske båten som går från Torekov till Hallands Väderö.

Hur skapar man sin egna tavla?

Det är hur enkelt som helst. Du väljer din bild och vilken typ av tavla du vill ha. Canvastavla, Akrylglastavla, Fototavla eller Trätavla. Sedan väljer du bara det format du vill ha på din tavla och sen är den redo att beställas.

fotokonst

Vågar du dig på en MixPix?

Vill du verkligen ha något annorlunda kan du skapa en egen Mixpix. Antingen med olika motiv eller små tavlor som tillsammans skapar ett motiv. Kul!

 

MixPix

 

BestCanvas.se

Över 40.000 nöjda kunder och bäst i Test på SVT’s PLUS. Det är recensioner som BestCanvas.se fått. Dom har dessutom leveransen redo inom 24 timmar. Bra kvalitet till bra priser. Kanske en personlig julklapp till någon du tycker om? Möjligheterna är oändliga.

Använd gärna min rabattkod

Jag har fått möjligheten att dela med mig av en rabattkod till er läsare. Använd koden MALINTILJA

vid din beställning så får ni 15% rabatt på canvastavlorna, utöver den rabatt som nu är aktuell. Bra va!!

You may also like