Årets Nätängel 2019

Nalen

Sedan 2015 har mySafety Försäkringar delat ut priset Årets Nätängel, i syfte att lyfta och hylla personer och organisationer som gör det där lilla extra i arbetet mot näthatet. Igår hölls galan Årets Nätängel 2019 på Nalen i Stockholm.

Jag och Sofia , min vän från ”She´s got the look – tiden” var där och hade så himla mysigt! Borden var vackert uppdukade för en vegetarisk trerätters middag och stämningen var på topp!

She´s got the look

Till bords hade vi det gulliga YouTuber paret Emma och Konrad. Min dotter blev super imponerad. Hon hade betydligt bättre koll på dem än vad jag hade. Dom bjöd på en härlig videohälsning till henne så gissa om hon blev glad.

YouTubers

Den femte upplagan av Årets Nätängel är avgjord

Elza Dunkels vann för sitt långa och viktiga arbete att genom bättre kunskap och förståelse skapa ett tryggare och trevligare internet för alla. Priset som instiftades för fem år sedan av mySafety Försäkringar vill uppmärksamma personer / initiativ som aktivt arbetar mot hat och hot på nätet.

Samtidigt som Elza Dunkels utsågs till Årets Nätängel 2019 prisades Atilla Yoldas i kategorin Årets Nätängel media. Hanna Varmaz fick Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias stiftelses hederspris Årets Nätängel barn och ungdom.

Facebook-gruppen Heja Livet fick Vecko Revyns specialpris i Årets Nätängel för jämställdhet samt Henrik Jonsson i kategorin Årets Nätängel gaming.

Prinsessan Sofia var på plats

Prinsessan Sofia var på plats för att dela ut priset – Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias stiftelses hederspris till Årets Nätängel barn och ungdom. Här är hon tillsammans med mySafety´s PA Prabert och Elza Dunkels.

Årets Nätängel 2019Foto: Ossian Langenborg

Galan leddes av konferencier Frida Boisen och det bjöds på underhållning av Paul Rey och Adrian Macéus på scen.

Tack mySafety och Wonderland event för en mycket trevlig och viktig kväll!

 

You may also like