Året 2016


Idag är det nyårsafton. Vi är nere i huset i Mellbystrand och i kväll ska vi fira in det nya året tillsammans med goda vänner. Jag blickar tillbaka på året som gått och det har varit en berg och dalbana. Min hälsa har inte varit på topp vilket jag valt att inte skiva om då det är så himla tråkigt. Jag har haft ont i ryggen och höfterna senaste halvåret. Sjukgymnastik, kiropraktik, massage  och läkarbesök har varvat varandra varje vecka. Jag gjorde en magnetröntgen tidigare i veckan och hoppas att den ska ge svaret på gåtan så att man kan gå vidare. Att inte veta vad problemet är skapar en enorm oro. Jag hoppas att den oron snart kan vara borta.

Nog om det tråkiga. Det har ju varit fantastisk på många andra sätt. Resan till Las Vegas och Los Angeles i våras var ju fantastisk, likaså resan till Rhodos med hela stora familjen, när mamma fyllde 60. Vi har haft mycket härlig tid i huset på västkusten och nystarten med Modern Lifestyle som precis satt igång känns väldigt spännande. Året har bjudit på många trevliga events och jag hoppas på lika många nästa år.

Ikväll när vi skålar in det nya året hoppas jag på en rejäl nystart. Jag hoppas på ett positivt besked angående min magnetröntgen till veckan och sen vill jag bara lägga det negativa bakom mig och blicka fram emot ett positivt år med massor av överraskningar. Det kan bara bli bättre.

Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

 

You may also like