Snövit the musical

Dagen innan julafton var det förhandsvisning av Snövit the musical på Maximteatern i Stockholm.

Jag hade fått en inbjudan och var där med min dotter , min svägerska och hennes dotter. Båda kusinerna som är sju och fyra år tyckte att det var fantastiskt spännande. Dom satt stilla under hela föreställningen. Det var ju förståss även jätte spännande att se Amy Diamond på riktigt. Även vi vuxna roades gott.

maximteatern

Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. I årets upplaga av Snövit ser vi bland andra Amy Diamond, Erik Segerstedt, Nanne Grönvall och Jakob Stadell. Nypremiären är i morgon den 26 December och spelas på Maximteatern fram till 7 December. Därefter drar ensemblen ut på Sverigeturné.

maximteatern

De som roade oss allra mest var de sju små dvärgarna , som alla med olika dialekter och personligheter charmade publiken. Alla heter dom Konrad.

Dröse Norberg

Precis som i sagan , kommer den eleka drottningen, förklädd till häxa och förgiftar snövit med ett äpple.

snövit

Prinsen som kommer för att rädda Snövit spelas av Erik Segerstedt, före detta sångare i EMD.

Erik segerstedt & Amy Diamond

Amy Diamond & Erik segerstedt

Alla artister gjorde en strålande insats och trots att detta var första framträdandet kändes det som om dom inte gjort annat! Arrangören bakom förhandsvisningen var Erwik communication. Vill du gå och se musikalen kan du boka biljetter HÄR .

You may also like

2 kommentarer