Funderar på att utveckla mitt företag

event

Känner att jag fått lite blodad tand efter att nu ha arrangerat ett par event, de senaste åren. Det har verkligen varit roligt och jag älskar att planera, hitta trevliga locations, fixa fina goodiebags, utlottningar och framförallt att få skämma bort mina gäster lite extra. Under alla år som jag själv varit i blogg / pr-svängen har jag träffat så många underbara människor som både blivit mina vänner och mina kollegor på olika sätt.

Sugen på att utveckla event ideérna

Jag har absolut inga tankar på att konkurrera med de stora eventbolagen. Det dom gör är dom väldigt bra på. Det ligger ett gediget jobb och omsorg bakom varje event. Jag tänker snarare på lite mindre och mer personliga event. Riktade till en viss målgrupp och där man marknadsför en eller ett par produkter. Varför inte testa? Det skulle även kunna vara privata fester och tillställningar. Jag har gott om kontakter och möjligheter. Jag skulle nog trivas som fisken i vattnet att få jobba mer med events, men i lagom skala. Festfixare Malin Tilja, det låter väl bra?

Näst på tur är en tjejkväll på Skönhetsklinik

Detta är mer en privat tillställning med max 15 gäster och jag ser det som en chans att få ge fina tjejer en härlig kväll. Det behöver vi alla ibland.

Vi får se vad detta utvecklas till. Det känns som en spännande idé, som jag tror att jag måste utveckla!

 

You may also like