Trött måndag… Nya möjligheter..

Måndag morgon… Klockan är 06.30….. Jag sitter på bussen….. Okej, nu börjar en ny vecka med nya utmaningar och möjligheter. Helgen har varit fantastisk. Jag har myst med barnen mer än jag fått göra på länge. Dom börjar bli så pass stora nu att kompisarna brukar  vara mer intressanta än att mysa med mamma. Därför har denna helg varit extra bra. Jag och lilltjejen var på biopremiären av ”Biet Maya” igår. Idag ska jag gå på bokmässa och träffa kvinnorna bakom boken ”Boosta din business”. Det ska bli kul! Jag kommer också att träffa min vän Jessica som vann ”She’s got The Look”. Det var ett tag sedan nu, så det är verkligen dags att umgås. Vi ska även gå på invigningen av ”Bar Anglais” tillsammans på onsdag . Önskar er alla en fin dag! 

  

You may also like

2 kommentarer