Boosta din business

Ikväll har jag varit på ett bokevent, där 30 coola kvinnor ( eller qoola qvinnor) visade upp sin nylanserade bok ”Boosta Din Business”, där dom delar med sig av sina allra bästa marknadsföringstips.


Jag blev inbjuden utav en av författarna , Tuija Räsänen, Sveriges främsta lakritsexpert, som skrivit kapitlet  ”Lakritsfestivalen, världens största lakritsfest”.


Helt ovetandes visade det sig att  även min släkting, Jennie Kvintåhs (tremänning som jag kallar det, andra säger syssling) skrivit ett kapitlet  i boken , som heter ”Refferal Marketing”

 Nästan hälften av författarna var på plats och berättade om sitt kapitel i boken, som handlar om  hur du som företagare kan nå ut i informationsbruset. Boken lär dig att skriva en marknadsplan, nätverka, blogga på rätt sätt och hur du som företagare når ut på bästa sätt via Instagram.


Nu kan jag inte vänta med att få sätta tänderna i denna bok! Jag läser nästan aldrig böcker annars. Någon tidning då och då. Men denna bok tilltalar mig väldigt mycket. Inte minst nu då det visat sig att jag faktiskt känner två av författarna!! Lovar att recensera boken när jag läst den. Bokförlaget heter Ariton förlag.

You may also like

1 kommentar