Tjejhelg på Orbaden i Bollnäs

Orbaden

Idag har jag och mina vänner checkat in på Orbaden i Bollnäs

En spa och konferensanläggning , vackert beläget vid vattnet i Bollnästrakten.

Efter ett par timmars bilresa , anslöts vi och anlände vi lagom till lunch och åt en trevlig lunchbuffé innan vi checkade in i vår 2-rums lägenhet med fyra bäddar. Vi möttes av en trevlig överraskning när vi klev in.Orbaden

Orbaden

Vi hoppade direkt i mjuka sköna kläder och tog en promenad längs med vattnet, på den lövtäckta marken. Vädret var höstigt friskt men inte direkt kallt.

Orbaden

Orbadens spa avdelning

Det absolut bästa med Orbaden spa, är utan tvekan utsikten. Den är nästintill oslagbar. Att ligga vid kanten på den varma utomhuspolen och blicka ut över både berg och vatten eller att sitta i en perfekt uppvärmd bastu och bara njuta av utsikten, det är magiskt! Här kommer man verkligen nära naturen.

Utsikt från orbaden

Bastu

Orbaden

Orbaden

Visst är det magiskt! Tänk att vi ska spendera hela helgen i den här miljön. Känns helt okej måste jag säga!

Middagen

Vi har bokat helpension och till middagen ikväll fick vi komponera vår egen meny. En förrätt, en huvudrätt och sedan efterrätts buffé. Jag valde skaldjur till förrätt och oxfilé till huvudrätt. Det var riktigt gott! Efterrätterna var också himmelska och det fanns både laktos och glutenfria alternativ.

Förrätt

Huvudrätt

Efterrätter

Nu är vi så mätta och belåtna och det är dags att krypa ner och sova. Imorgon har vi bokat yoga. Det ska bli mysigt.

Rosenserien

Resekit från Rosenserien

Jag tar gärna med mig så lite packning och produkter som möjligt när jag åker bort över en kortare vistelse. Detta resekit från Rosenserien är helt perfekt att fylla necessären med. Det tar verkligen ingen plats i väskan.

Imorgon blir det mer promenader och  spa och jag ser fram emot att testa frukostbuffén.

sov gott….

You may also like