Myshelg med mamma på Elite Marina Tower

Elite Marina Tower

I helgen har jag och mamma varit riktigt bortskämda!

Vi checkade in på Elite Marina Tower på lördagen och startade med ett glas champagne på uteserveringen som ligger precis på kajkanten vid Saltsjökvarn. Solen sken och det var helt magiskt.

Vi checkade in på hotellrummet eller rättare sagt sviten på 70 kvadratmeter, som bestod av två stora rum och badrum. Det ena rummet låg i ett burspråk med utsikt över vattnet med Gröna Lund åt ena hållet och Kaknästornet åt det andra. Så vackert!

Sturebadet Marina Tower

Som ni kanske läst i min blogg tidigare, så har Sturebadet ett spa på hotellet. Tyvärr var Hamam delen ”out of order” denna gång, men kan annars rekommendera ett besök där. I övrigt finns pool, yacuzzi och bastu att njuta av och behandlingsmeny finns för bokning.

Sturebadet Marina Tower

Middag tillsammans med lillebror

En av mina bröder mötte upp oss vid rummet efter vårt spa besök. Vi fick upp en kall champagneflaska på rummet medans vi laddade för middag på uteserveringen.

Personalen var oerhört service minded

Jag har ätit LCHF ett tag nu och mår toppen av det. Det var inga som helst problem att få en anpassad högrevsburgare på restaurangen. Alla var så otroligt vänliga och hjälpsamma!

Elite Marina Tower

Stockholms bästa frukostbuffé?

Jag visste ju sedan innan att hotellfrukosten på Elite Marina Tower är magisk. Den levde helt upp till sina förväntningar även denna gång. Det sköttes så bra i dessa covid tider. Man släppte inte in för många gäster åt gången och alla fick sprita händerna samt använda plasthandskar vid buffén. Mycket bra!

Mor och dotter helg

Vi hade det så bra! Kul att även brorsan kom och gjorde oss sällskap och vi fick äntligen träffa hans flickvän som vi bara hört så mycket om! Världens gulligaste tjej! Henne vill vi gärna ha i familjen.

 

You may also like