Spännande nyheter från pressveckan

NARS

Just nu är pressveckan i full gång i Stockholm. Alla bloggare och skönhets / mode journalister har fullt upp med att springa runt på olika PR byråer och spana in alla härliga nyheter som är på intågande.

Jag har hittat några intressanta produkter som jag vill visa er, innan de släpps i butikerna.

Apoliva – Adventskalender 2019

Året adventskalendrar lär snart dundra in i butikerna. En helt ny för i år är Apolivas fina kalender , med sköna produkter. Inte så julig, men väldigt tilltalande.

Apoliva

Sheet mask för män

Jag tycker det är på tiden att även männen kan få njuta av en härlig sheet mask anpassad för deras hud och ansikte. Denna sheet mask från MASQ+ är i två delar, för om man har skägg kan man dela upp den och ta den nedre delen på halsen. Bra tänkt!

MASQ+

BAGLIORA ny svensk hudvård

Jag har inte testat denna hudvårdserie, men kul att se ett nytt tillskott på den svenska marknaden. Bagliora Advanced Skin Nutrition kombinerar den senaste avancerade teknologin inom hudvård med aktiva näringsämnen som antioxidanter, omega-fettsyror, prebiotika och vitaminer. Ren näring för ansiktet, med aktiva ingredienser.

BAGLIORA

Läckra sheet masks från Sephora

De är verkligen vad de heter. Blå, rosé och guld  Annorlunda, roliga sheetmasks .

Sheet mask

Too Faced Gingerbread palett

Rolig ögonskuggspalett för den lite yngre publiken, som gillar doftande ögonskuggor. Fina färger lagom till jul!

Gingerbread

MILK – stick som sägs ta bort morgonpluffset

Milk makeup ställs i kylen för att dämpa morgonpluffset i ansiktet. Transparent, bronzer eller cheek colour, som kyler. Kan vara en bra grej.

Milk

SWATI – Färglinser

Så fin förpackning med färglinser för sex månaders bruk. Jag gillar inte att bära linser, men dessa måste jag faktiskt testa. Kosmetiska linser utan styrka. Bara för syns skull 😉

Färglinser

Spännande nyheter från KEUNE

Jag älskar KEUNES silverschampoo och nu har det kommit en ny spännande salongsprodukt.

Schampot och balsamet är basen, sen adderas några pump av önskad produkt som har effekter av tillexempel extra glans, fukt, volym eller lockar. Du kan även addera önskad ”färg”. Jag fick med mig shampo och balsam med extra glans och med cool blonde som ”tillsats”. Jag valde helt själv vad jag ville testa. Det ska bli jätte spännande, då jag ver att KEUNE har bra produkter.

Makeup från Indy Beauty

Jag blev sminkad av en tjej med Indy Beauty, Therese Lindgrens fina makeup produkter och gillade dem skarpt.

Indy Beauty Makeup

Det här var bara ett litet axplock av vad som komma skall, men några av de produkter som jag fastnade lite extra för.

You may also like