Testat lyxig ansiktsbehandling

Idag har jag varit på Adeli Hudvård på södermalm och testat  Diamond Dermabrasion (Diamantslipning).

Nu känner jag mig som en ny människa. Huden har fått sig en rejäl omgång. Diamantstycket är som en liten dammsugare som peelar bort döda hudceller och reducerar fina linjer och pigmenteringar för att sedan återskapa aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Det var snabbt, effektivt och smärtfritt! Jag blev inte ens röd efterråt.
skönhetssalong på söder

Jag passade även på att fixa fina välformade och färgade ögonbryn och vaxa bort fjun på överläppen som jag irriterat mig på. Nu är jag som ett babyface! Mina ögonbryn har aldrig varit så välplockade. Det finns inte ett onödigt fjun så långt ögat når. Ialla fall inte i mitt ansikte =)

Adeli HudvårdJag har varit lite dålig på att unna mig sådana saker, men efter den här fantastiska behandlingen kommer jag definitivt att bli bättre på det. Älskar den mjuka fräscha känslan i ansiktet!

You may also like