Från fashion till fotokonst

”Idag hade jag ett möte med Linnea Frank. En av alla fotografer som medverkade i tv 4 produktionen ”She´s got the look”. Den här gången ville jag sätta henne framför kameran”.

Fotograf Linnea Frank

Linnea Frank är 28 år och en konstnärlig fotograf som plåtar allt från fashion och kändisar till fotokonst. Efter gymnasiet gick hon tre och ett halvt år som assistent innan hon själv titulerade sig som fotograf.

Hennes första utställning i fotokonst ägde rum 2011 på Österlen. År 2012 åkte Linnea på semester till Sydafrika. Ett land som verkligen fångade hennes hjärta. Tre år i rad åkte hon dit på semester innan hon faktiskt bestämde sig för att flytta dit. När vi träffades idag hade Linnea precis fått sitt visum på tre år. Hon har sålt av hela sitt liv hemma i Stockholm. Möblerna , bilen och sin konst.

Nu startar ett nytt kapitel i hennes liv. Linnea berättar att det är en magisk miljö att fotografera i och dessutom delar hon sitt stora hus med pool, med en modell.

Linnea Franks fotokonst

Linneas fotokonst finns både som tavlor, mobilskal , kläder och posters. Här finner ni hennes hemsida / webshop.

Blaze by Linnea Frank

Linnea Frank gör sig väldigt bra även framför kameran , men hon trivs betydligt bättre bakom kameran. I april kommer hon hem en sväng för att ställa ut sina alster på konstrundan i på Österlen.

Linnea Frank

Fotokonst

 

You may also like