Super glow med Elemis nyheter i superfood-serien

Innehåller annonslänkar till Lyko

Jag måste berätta om en helt magisk produkt som jag börjat använda! Jag är ju väldigt förtjust i Elemis sedan innan och nu har det kommit en annorlunda produkt som ger huden galet mycket lyster!

SUPERFOOD GLOW PRIMING MOISTURISER

Produkten ger huden en fantastisk glow samtidigt som du återfuktar med denna lystergivande dagkräm. En blandning av kombucha och fermenterat ingefäraxtrakt hjälper till att jämna ut hudtonen, medan grönt tefröolja och en aktiv prebiotika bidrar till en mjuk, len och närad hud. Förstärkt med smickrande, ljusreflekterande mineraler, kan den fjäderlätta krämen användas som en lystergivande dagkräm, en fuktgivande makeup-primer eller en strålande highlighter. Jag använder den ovanpå mitt dagserum som en fuktkräm innan jag lägger på en lätt foundation. Huden strålar hela dagen!  Jag fullkomligt älskar den.

Passar perfekt till fest, men även om du vill vara lite extra fin till vardags. Du hittar Elemis glow priming moisturiser på Lyko.

Superfood Glow Priming Moisturiser

Jag vill även passa på att berätta om ytterligare en nyhet från Elemis

ELEMIS Superfood AHA Glow Cleansing Butter

En ny, doftfri ansiktsrengöring med fermenterade Pumpaenzymer och Acerolakörsbär som är naturligt rika på AHA. Mangosmör och Chia Fröolja som är rik på omega-fettsyror, ger näring och återfuktar huden. Denna  ”smöriga” balm kan användas som en daglig rengöring, en djuprengörande mask eller som en fuktgivande makeup remover för ögonområdet och ansiktet. Jag använder gärna en annan rengöring först om jag har mycket make-up. Den är så skön att massera in i ansiktet innan man kliver in i morgonduschen. Den är även jätte skön att lägga som en mask för extra djuprengöring. Produkten för tankarna till en läskande mangosorbet.

Elemis

Du hittar rengöringen här

 

You may also like

2 kommentarer