Sommarens nyheter från bareMinerals

bareMinerals

Inlägget om bareMinerals nyheter innehåller annonslänk till Lyko

Jag vet att det är många som älskar bareMinerals rena produkter. Deras good-for-skin formulas, ger huden näring med botaniska extrakt och naturliga mineraler, samtidigt som de fyller sin funktion, för en fräsch make-up. Därför vill jag berätta om deras senaste produktlanseringar, som släpptes under sommaren.

BarePro 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation

En pressad ,naturligt, matt puderfoundation som är resistent mot luftfuktighet och svett. Precis som den heter, ger den en 16 timmars full täckning, samtidigt som den låter huden andas och ger den en jämnare hudton och en slätare hudstruktur. Produkten finns i inte mindre än 35 olika nyanser!

BarePro 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation är vegansk, talkfri och innehåller bland annat ananaskomplex som hjälper till att klarna upp och jämna ut huden, samt pionextrakt och skvalan från sockerrör som återfuktar och ger näring. Produkten kan appliceras med borste eller svamp. Torr applikation är optimal om du har en normal, kombinerad eller oljig hud, eller om du vill bättra på under dagen. Om du har torr hud, använd en fuktig svamp eller borste för en ultrakrämig, mjuk, jämn applikation.
Vilken nyans passar dig? Få en fingervisning på kartan. Pris: 455 kronor.

 

Gen Nude Blonzer

Gen Nude Blonzer är en mix av blush och bronzer, därav namnet Blonzer. Produkten kombinerar den rosa färgen av blush och den varma glow nyansen från en bronzer. Med en silkeslen, talkfri puderformula efterliknar den hudens naturliga lyster som efter en dag på stranden. Den byggbara 2-i-1-formulan är berikad med mineralbaserade ljusreflekterande pärlor, ger en naturligt lyster som håller hela dagen. Denna fina produkt fungerar bra ihop med en fluffig borste, som man lätt kan svepa över huden.

Pris: 395 kronor.

Appliceringstips från bareMinerals:

1. Börja på den yttre näsryggen, svep produkten i en ”U”-form, nedåt till kindäpplet och upp mot tinningen.
2. Upprepa på andra sidan.
3. Anslut ”W” genom att svepa kontinuerligt från ena kinden, över näsan, till den andra kinden.

 

Vill du titta närmare ? Hitta produkterna här

 

 

You may also like