Nyupptäckta favoritprodukter under året

Favoritprodukter

Innehåller annonslänkar till mina favoritprodukter på Lyko 

Nu var det ett tag sedan jag skrev om favoritprodukter som jag upptäckt under året. Men självklart har jag ett par guldkorn att plocka fram. Jag har testat många bra produkter, inom både hudvård, kroppsvård och makeup, men dessa har varit lite extra.

The Ordinary – foundation

The Ordinary Coverage Foundation och The Ordinary Colours Serum Foundation, finns i inte mindre än 21 nyanser. Inte nog med att de nästan inte kostar någonting, den väldigt tunna och lätta formulan har en täckning som man inte förväntar sig.

Coverage Foundations ger full täckning och Serum Foundations är mycket lätta och ger medium täckning, men fullt tillräckligt tycker jag.

The Ordinary har fler riktigt bra produkter och alla är väldigt prisvärda! till exempel The Ordinary Colour Concealer, vann tara Beauty Awards 2021. En produkt som jag gärna använder speciellt på vintern, är Hyaluronic Acid 2% + B5. Ett par droppar om dagen under en vårdande ansiktskräm, håller fnaset borta. Du hittar The Ordinary produkterna här

Favoritprodukter

Min klara favorit för läpparna!

Estée Lauder – Pure Color Envy Color Replenish Lip Balm

Detta fuktgivande läppbalsam ger läpparna  en fuktboost och en aningens nyans av personlig färg, som beror på dina läppars unika kemi och bara förhöjer läpparnas naturliga nyans.  Mjukgör och vårdar samtidigt som det ger en mjuk glans. I just love it!  Estée Lauders lipbalm hittar du här. 

När jag var på Stockholm Beauty week tidigare i år, träffade jag på ett nytt hårvårdsmärke.

HerbHub

Ekologisk och naturlig hårvård i fem olika slags hårvårdsprodukter. Schampo, balsam, leave-in treatment, fuktspray och deras prisbelönta hårolja. Samtliga produkter är helt växtbaserade, giftfria och 100% vegan. Denna ekologiska hårvårdsserie har en bas av olja och örter och kommer i fyra olika variationer av näringsrika och vårdande ingredienser. Det finns också en kollektion med stylingprodukter som är helt växtbaserade och vårdar samtidigt som dom stylar. Herbhub är grundat av Friekosör, en hårinnovation av mor och dotter.

I denna serie av produkter har jag hittat min favorit. Ett leave-in balsam som får håret att se välmående ut, trots vintertorrt klimat. Denna produkt gav mig en aha-upplevelse. Jag använder även schampoo och balsam med mynta & kokos, då det vårdar min torra hårbotten. Spana in alla produkter från HerbHub här.

Favoritprodukter

Det var ett litet, men naggande gott urval av härliga produkter som jag upptäckt under 2021.

Vilka produkter har du upptäckt i år?

You may also like