Fixa brynen med penna

Finest cosmetics

Här om dagen fick jag ett paket med fin-fina produkter på posten. En ny favorit som jag nu testat är denna brynpenna från Anastasia Beverly Hills.  Det som gör att jag gillar den extra mycket är formen på själva pennan. Den är trekantig. Jätte lätt att göra tunna linjer med och lika lätt att fylla i brynen med den breda delen. Den är också ganska hård i konsistensen så det är ingen risk att det sitter klumpar av pennan kvar på brynen. I andra änden av pennan sitter en brynborste. Denna penna heter Brow Definer och färgen jag valt heter Chocolate. Jag som har ganska ljusa bryn älskar denna penna!

Anastasia Beverly Hills

Har man som jag lite långa strån kan det vara bra att fixera brynen med en Brow clear gel. Den stelnar och brynen håller sig snyggt på plats hela dagen, oavsett väder och aktivitet.

Anastasia Beverly Hills

Här om dagen gick jag förbi en bryn och fransbar inne i stan och såg att dom använder sig av just Anastasias produkter. Det var ett gott betyg tycker jag!

Pris på Brow delfiner ligger på 255:-

clear Brown gel 235:-

 

 

You may also like