Vi gifter oss!

Guldring från Guldfynd

Resan till Las Vegas närmar sig! Nu är det bara fem veckor kvar. Jag har hämtat ut min ”vigselring”. Den 29 April 2006 gifte vi oss, jag och min man i Oscarskyrkan i Stockholm. Den dagen bestämde vi oss för att fira vår tioåriga bröllopsdag tillsammans med Elvis, i Las Vegas. Åren gick väldigt fort och nu är vi där! 10 år!!! Dags att förnya våra löften. Här blir min ring till ”bröllop” nummer två, med samma man. Det är ganska fantastiskt att han stått ut med mig så länge. Samma dag som vi firar tioårig bröllopsdag, firar vi också tolv år tillsammans. Känns lite pirrigt faktiskt!

Jag har alltid velat åka till Kalifornien, men av någon anledning har det alltid blivit någon annan resa. Nu ska vi kombinera Las Vegas och Los Angeles. Som jag ser fram emot detta! Jag ska tok-shoppa! Även om dollarn just nu är hög så kommer jag med all säkerhet att göra många fynd.

Malin Tilja med mannen Johan Tilja

 

You may also like

3 kommentarer