Paket från Anastasia Beverly Hills på posten!

Idag kom ett jätte fint överraskningspaket på posten med produkter från Anastasia Beverly Hills. Det ska bli jätte, jätte roligt att testa dessa fina produkter!

Makeup produkter från Anastasia Beverly Hills

Finest cosmetics

Anastasia är experter på snygga ögonbryn, vilket jag aldrig varit. Men nu ska även jag hitta min favorit för brynen!

Makeup från Anastasia

Att forma ansiktet med contour kit är något jag aldrig riktigt testat ordentligt, förutom när jag blivit sminkad för något modelljobb. Men jag har aldrig riktigt vågat eller orkat göra det själv. Nu har jag möjligheten att skugga och forma. Jag har höga  kindben som jag nu kan framhäva med skuggor. Undrar vad som är bäst contour kit i krämform eller som skugga? Det återstår att se.

Contourkit

Anastasia Beverly Hills

You may also like

1 kommentar

  1. Åh Nice!! Lets try!! När jag e frisk får vi fira med skumpa och sminka framför youtube! Puss!