Drömmer om ett nytt kök

Jag tycker om att ha projekt och få vara kreativ. Jag skulle bli väldigt rastlös om jag inte hade något att planera och pyssla med. Kanske därför jag älskar att blogga. Där kan man uppdatera och förnya så ofta man känner för det.

Man går in i olika faser och just nu har jag en stor längtan efter att göra om köket hemma. Då snackar vi om att bygga om. Riva och göra nytt. Inte för att jag skulle göra själva jobbet själv, men att få planera och hitta den perfekta inredningen. Vårt kök känns så trångt och lite knepigt planerat. Sitter och bläddrar i en katalog från Ballingslöv och fantiserar om det perfekta köket med öppna ytor och massor av arbetsyta, där jag och familjen kan baka och laga mat tillsammans utan att trängas.

Jag började morgonen med att sälja av våra gamla köksmöbler. Det är ialla fall ett steg i rätt riktning. Vi har alltid haft kantiga möbler i köket, men nu är vi sugna på ett runt bord. Det skulle passa bra i vårt kök och det känns lite mer som om man har familjen runt om sig istället för mittemot.

Att bygga nytt kök kostar  en del, men så länge kan man ju piffa upp det så gott det går. Att dra iväg en ansökan till Bygglov vore kanske en idé! Dom kan dom ju samtidigt bygga om verandan utanför! Bra idé tycker jag….

Malin Tilja

 

You may also like