Laddar för en kväll med Rockbjörnen

Ikväll är det dags för årets Rockbjörnen gala. Det kommer att vimla av stjärnor på gula mattan. Jag är inbjuden att närvara både på galan och vip-festen. Det ska bli jätte, jätte kul. Jag var även där förra året och hade en riktigt bra kväll! Se inlägg från förra året här och här .

I inbjudan står det att man ska komma i nitar och läder. Hm….. Mitt bidrag till det temat får nog bli min kära Michael Kors skinnjacka.

Foto: Armand Dommer

                 Foto: Armand Dommer

Men vad jag ska ha på mig till den har jag inte funderat på ännu. Det är ju helt vädret som styr, eftersom själva konserten är i Kungsträdgården. Man vill ju inte frysa, samtidigt som man vill vara snygg…. Svårt det där. I våras köpte jag en Michael Kors klänning och pumps, som jag längtat efter att få använda. Klänningen hänger fortfarande orörd i garderoben. Enligt väderappen ska det vara 16-17 grader ikväll, så det kan ju funka.

Ser verkligen fram emot kvällen och har drömt om rockbjörnen hela natten. Med mig ska jag ha min vän Jessica från She´s got the look- tiden. Några av tjejerna har verkligen blivit riktiga vänner. Så himla kul!

Ni kommer att få all uppdatering från kvällen imorgon.

Följ mig även på Instagram: @malintilja , för att ta del av fler bilder under kvällen!

 

You may also like

2 kommentarer