Nya tips i beauty-jungeln!

Malin Tilja sminkas för inspelning

Skönhetsindustrin spottar ut nyheter var och varannan dag. Därför vill jag hjälpa er att kunna sortera i dessa produkter. Jag provar väldigt många olika produkter och när jag hittar något som jag tycker om, vill jag tipsa er om dessa. Alla mina tips är 100 % utifrån mina egna upplevelser och inte betald marknadsföring, såvida inte inlägget är uppmärkt som sådant.

Nytt från Maria Åkerberg

Jag har testat några nya makeup nyheter från Maria Åkerberg. Familjeföretaget från Frillesås är Sveriges främsta ekologiska hudvårdsmärke och grundades 1995.

Dessa fina lipgloss heter cupcake och truffle. Det lite mer rosa (cupcake) är min klara favorit. Neutralt, vardagligt  och lagom glansigt. Dessa finns i 18 olika nyanser och kostar 179 kr.

Rouget är så fint! Säger det igen, så lagom på en lite vinterblek hy. Min favorit i detta klimat. Denna färg heter Desert Rose. Dessa finns i åtta nyanser och kostar 189 kr. Finns även som refill.

makeup nyheter

Täckande foundationtips från Nyx och L´Oréal

Denna spännande foundation, Total control Pro från Nyx, har en puderlätt känsla och liknar ingenting jag testat tidigare. Det räcker med ett par droppar för att få bra täckning och du bygger lätt upp det lager du önskar. Jag skulle vilja kalla den för puder i droppform. Mjuk och härligt! Produkter tillverkas i inte mindre än 30 nyanser. Just denna nyans heter Light. Pris på Lyko 129 kr.

NYX total control pro

L´Oréal Infaillible 24 H Fresh Wear är en annan foundation, lätt att ta på och täcker bra! En liten mängd räcker. Produkten har spf 25 och sitter i 24 timmar. Den tillverkas i 15 olika nyanser och denna heter 100 Lin / Linen. Pris på Lyko 169 kr.

L´Oréal foundation

Spännande primer från NYX – Marshmellow

Så fluffig att man vill sätta tänderna i den härliga marshmellow liknande svampen! Primern är mjuk och ger en fin lyster. Inte alls sådär sträv som en primer kan vara. En mjuk vispad konsistens, helt genomskinlig och fungerande på alla hudtoner. Denna härliga produkt är 100% vegansk och kostar 219 kr

NYX primer

Och till slut lite härliga nagellacksnyheter från Depend

Nya favoritkollektionen heter Divine och släpps i butik v.7. Åtta härliga lack med fint glitter. Fyra av dem ger matt finish och fyra är blanka. Visst blir man sugen på att gå på fest när man ser dessa!  Lacken kostar 29 kr / st  och hela kollektionsboxen kostar 185 kr. Mitt tips – använd alltid bas och topplack för bästa resultat!

Divine kollektionsbox

You may also like