Härliga sommarnyheter!

sommarens nagellack

Igår höll Goodpr pressvisning och vi fick ta del av en massa härliga nyheter som ploppar upp inför sommaren! Jag tänkte presentera några av dem för er.

Vad sägs om RETRO SUMMER från O.P.I. Sex nya somriga nagellack att frossa i, när huden fått fin gyllenbrun färg. Åh vad jag längtar efter sandaler och sand mellan tårna när jag ser dessa! Sex dagar kvar till Las Vegas / Los Angeles!

Och vad passar bättre då än dessa solskyddsprodukter  SOLA från Vision Haircare? Visst är det en snygg förpackning!

SOLA spf 30 & 50

Men kolla in den här produkten! När man känner sig risig i håret för att man har en störande utväxt och man behöver en snabb fix, som håller ett par tvättar! Nu kan du själv fixa utväxten med en färgande spray från Vision haircare. Produkten heter Cover up och finns i tre nyanser.

Vision haircare

Härliga spa produkter från Yvonne Ryding för både ansikte och kropp, med en lätt och härlig doft. Produkterna innehåller naturliga produkter från norra Sverige.

Till hudvårdsserien finns även olika textilier så som handdukar och morgonrockar som är framtagna av Yvonne Ryding med hjälp av designers från Hemtex.

Yvonne Rydings hudvård

Vi fick smaka på ett färgsprakande smörgåsbord från Makeup studio. Skarpa färger som håller hela dagen oavsett vad du gör!

Smink nyheter

Pressvisning på Goodpr

You may also like

2 kommentarer