Efter 10 år på Karolinska byter jag nu jobb

Modell Malin Tilja, fotograf Armand Dommer

Jag har mer eller mindre arbetat inom vården i hela mitt liv. Om inte heltid så på deltid. Jag har jobbat på förlossning, BB och neonatalavdelningar så länge jag kan minnas. Jag hade lyxen att kliva rakt in i den bästa av vårdens världar direkt efter vårdgymnasiet.

Parallellt med detta har jag använt min egna firma till att jobba med tidningsuppdrag, blogg, event etc.

Dessa bitar har varit mitt jobb, men även min stora hobby.

För ett par veckor sedan dök det upp en annons i lokaltidningen hemmavid, där man sökte efter nyfikna medarbetare. Skribenter, säljare eller IT-kunniga personer som vill samarbeta med tidningen. Jag mailade in omgående och berättade om mig och vad jag kan och brinner för. Detta ledde snart till ett möte där jag tillsammans med redaktionen egentligen satt och spånade ideér. Det ena ledde till det andra och deras intresse blev lika stort som mitt. Jag vill inte enbart skriva eller sälja annonser. Jag vill vara med och utveckla, skapa arrangemang och innehåll.

Efter ett par möten kom man fram till att skapa en tjänst till mig som projektledare/ säljare. Så fort covid-19 är passerat, kommer jag att kunna släppa loss min kreativitet tillsammans med tidningen och kommunens företag och invånare. Men först och främst ska jag få en ordentlig säljutbildning, vilket känns fantastiskt! Jag kommer att fortsätta med mina andra uppdrag som innan.

Om ett par månader kliver jag av sjukvården för att jobba heltid på tidningsredaktionen. Så spännande!

Det första jag ska göra när jag lämnar sjukhuset (med en klump i magen såklart) är att gå och fixa fina naglar =) . Det har jag aldrig kunnat ha på grund av mitt jobb.

 

You may also like

2 kommentarer