Nu har det vänt!

Känner mig så glad idag. Efter att legat instängd i sovrummet i tolv dagar har det äntligen vänt

Jag fick ett litet bakslag efter nio dagars sjukdom, men sen har det bara blivit bättre. Dock är jag helt slut i kroppen. Jag ringde och rådfrågade en sjuksköterska på 1177 idag. Har verkligen dragit mig för att ringa och belasta dem, men man kan knappa vidare till en tråd som är öppen för frågor. En för de utan symtom och en för de med symtom. Rösten i luren sa att jag hade plats nr 79 i kön men 30 sekunder senare svarade en sjuksköterska på 1177.  Dom jobbar verkligen för högtryck!

Som läget är nu är det förmodligen ingen risk att jag smittar längre

Dock den utmattning jag har kan ta tid, då kroppen varit hårt utsatt. Äntligen kan jag börja röra mig lite här hemma. Öppna dörren till sovrummet även om jag kommer att hålla lite avstånd till familjen. Jag har mitt egna badrum och egna rum ett tag till. Vila är det enda som hjälper men jag ser slutet på detta närma sig.

Jag har vänner och kollegor som också varit sjuka som säger samma sak. Det tar tid. Även sjuksköterskan på 1177 sa att kroppen har varit hårt utsatt och kräver mycket vila. Att vila är i vanliga fall inte riktigt min grej.

Familjen är helt symtomfria, så som det känns nu har vi lyckats väldigt bra!

Längtar efter att få åka tillbaka till jobbet och avlasta kollegorna. Längtar efter promenader i naturen och längtar efter att få kramas. Men nu är det inte långt kvar! Jag längtar tillbaka till jobbet och till mina vänner och min familj. Undrar när man får träffa sina föräldrar och syskon igen? Vi bor ju en bit ifrån varandra. Men det kommer en tid efter detta.

You may also like

6 kommentarer

  1. Så skönt att höra att du är på bättringsvägen. Var rädd om dig.Förstår att du längtar tillbaka till jobbet och vanliga livet. Det gör vi alla nu. Snart är vi nog på benen i världen igen utan allt vad Corona heter. Kram från mig