Nu är det bara att köra!

Här om kvällen fick jag infallet jag länge väntat på. Jag gick in på nätet och beställde det jag behöver för att komma igång med webb tv´n som jag startade på Modern Lifestyle för över ett år sedan. Kamera och stativ från Sony kommer på posten nästa vecka. Så nu är det bara att köra. Kan bli hur kul som helst!

Ni har väl inte missat intervjun som jag och Aicha gjorde med Tony Irving när det begav sig?

Imorgon är det dags för Efva Attling eventet. Det blir kul. Modern Lifestyle kommer förmodligen att ha med en egen fotograf så bilder kommer senare.

Jag fick en spännande färginpackning på posten idag. Från Maria Nila. Tror ni jag törs testa den?

Någon annan som har provat? Skulle vilja veta om håret blir rosa?! Det är ju visserligen poppis nu. Får väl testa på dottern först. Hon har nog inget emot att se ut som sina idoler i Dolly Style ……

Färginpackning

Önskar er alla en trevlig helg!!

 

You may also like