Jag kunde inte låta bli….

Svarta pumps från Jackie Täby Centrum

Igår när jag var i Täby Centrum gick jag in på Jackie bara för att kika….Lite…..

Jag såg den där fina blå Michael Kors klänningen som jag sneglat på flera gånger men aldrig provat. Säkerligen pågrund av prislappen.  Igår kunde jag inte låta bli. Jag provade den. I provhytten stod ett par svarta pumps för att ha vid klädprovning.  Klänningen var så fin… Men dyr…. Jag köpte den inte….

Jag gick med långsamma steg ut från butiken och ut från gallerian. Flera gånger stannade jag till och tänkte, ska jag vända och gå tillbaka till affären? Men jag åker ju till USA om en vecka så det tog samtidigt emot. Jag insåg att om jag köper klänningen så vill jag lika mycket ha skorna som jag provade med klänningen. Även dem Michael Kors. På vägen hem ringde jag mamma, kanske för att få ett godkännande. Det är ok att vara lite slösaktig när man hittar något som man verkligen tycker om. Varför blir man så lycklig av att få shoppa. Ju dyrare desto bättre känns det på något sätt. Jag hade lust att vända tillbaka till gallerian, men gjorde inte det…

Michael Kors skor från Jackie

MEN, idag åkte jag tillbaka och köpte både skorna och klänningen. Dessutom en liten flaska bubbel för att fira mitt underbara köp! Jag kunde helt enkelt inte låta bli.

You may also like

2 kommentarer