Multifunktionella kläder för hela familjen

arbetsbyxor

Sponsrat innehåll

Snygga arbetskläder

Jag skulle tippa på att det inte är så många som vet om att det finns snygga arbetskläder. Då menar jag exempelvis arbetsbyxor som målare, snickare och andra grovarbetare använder.

Jag skaffade ett par arbetsbyxor när vi renoverade hemma. Tänkte att det vore bra att ha ett par.

Men kolla in dom här! Hur snygga är dom inte. Tänk om jag visste det då. En bra farsdagspresent kanske?  Dessa byxor finns i inte mindre än nio färger och priser ligger på 586 kr för privatpersoner. De finns även i barnstorlekar.

Multifunktionella kläder för hela familjen

Engelbert strauss har inte bara arbetskläder, utan även andra multifunkionella kläder för hela familjen. Exempelvis stövlar och regnkläder i olika färger och storlekar. Lägg märke till att stövlarna har dragsko upptill så att det inte ska läcka in något vatten.  Stövlarna finns i storlekarna 26-35 och kostar 499 kr.

engelbert strauss

Vilken funktion du än söker så finns det säkerligen något som passar. Praktiska kläder som både är snygga och funktionella. Ibland är det så svårt att klä sina barn på morgonen innan dom går till skolan. Speciellt så här års. Man vet inte riktigt hur vädret ska te sig under dagen. Det kan vara minusgrader på morgonen, men plötsligt slår det om till regn eller sol. Lager på lager är det som gäller dessa dagar.

På engelbert strauss finns kläder med olika funktioner

Vattenavvisande, vindavvisande, andningsaktiva, klimatreglerande, snabbtorkande, vattentäta, vindtäta, fukt transporterande och värmeisolerande. Visst låter det fantastiskt!

Den här gången har jag verkligen rensat bland våra vinterkläder. Bort med alla plagg som år efter år plockats ner från vinden för att sedan bäras upp igen utan att de blivit använda. Jag sålde alla jackor billigt på en köp och sälj sida på Facebook. Nu vill jag bara ha funktionella kläder som vi faktiskt använder.

 

I samarbete med

 logga

You may also like