Fick en tidig julklapp i år

Jag fick världens överraskning här om dagen. En julklapp från Lindt. Ni må tro att barnens ögon var stora när jag visade den!

En nätt liten chokladbit att plocka fram till jul. Även om jag är restriktiv när det gäller socker, så finns det stunder då även jag unnar mig. Men då ska det vara något extra. Fin choklad eller lakrits är min svaghet.

Jag anar att denna bomb är fylld med små fina chokladbitar som gott räcker till att dela med sig av.

Lindt

Enligt Lindts senaste undersökning köper  fler än 7 av 10 svenskar chokladpraliner under julen och 57% väljer att ge bort choklad som gåva vid jul. Så man kan säga att om nyårsafton är champagnens högtid så är julen chokladens!

Vilken choklad du väljer till jul? Skriv gärna en kommentar och berätta!

För de som bor långt ifrån sina nära och kära har jag sett att Lindt lanserat  en kuvertformad presentask som är fin att ge bort som den är, eller som den perfekta julhälsningen att skicka med posten. Vem skulle inte bli glad av att få en lyxig chokladask på posten lagom till jul?

Vi brukar spela det roliga julklappsspelet varje jul. Det blir hysteri med stora bokstäver och det är så himla roligt! Är det fler som spelar julklappsspelet? Iså fall kanske du nu fått ett tips på vad du kan köpa som passar alla.

 

You may also like