Att se nya sidor av människor

Tänk egentligen vad många olika sidor vi människor har. Vissa sidor speglar ens personlighet och vissa sidor lyser igenom lite grann ibland. Vilken tur att vi är så varierande egentligen. Igår träffade jag två fina människor , som öppnade upp sig och berättade om sin historia. Det var väldigt intressant och jag är så glad för att dom ville dela med sig av sitt liv. Allt är inte alltid vad det verkar att vara. Alla har sin historia. Helt plötsligt fick jag helt nya ögon på vilka dom är. Jag tror inte att vi ska vara så rädda för att vidareberätta vår historia. Den kan ofta förklara en hel del. Den jag är idag är helt och håller formad av min uppväxt. Sen stöter man på nya utmaningar och förändringar i livet , som leder in en på nya spår. Det är bara nyttigt. Variation förnöjer. Jag är så tacksam för alla fina människor som valt att vara en del av mitt liv och min historia. Idag väntar nya spännande möten! Våga ta för er av livet. Spara inte på några drömmar.

  

You may also like