Höstlov på västkusten

Malin Tilja

Nu sitter vi i bilen påväg ner till huset i Mellbystrand. Fyra dagar med frisk havsluft väntar. Så härligt! Senare i kväll kommer även min kompis Bernadette och hennes familj ner och ska bo hos oss. Det ska bli jätte trevligt!

I morgon ska vi tjejer göra ett studiebesök på Blomdahl som ligger vid flygstaden i Halmstad.

Det ska bli roligt! Min åttaåriga dotter som älskar allt vad örhängen heter är super peppad!

Eftersom Blomdahls smycken varken innehåller nickel, kadmium, bly eller andra olämpliga ämnen, känns det väldigt tryggt att låta dottern använda dem.

Självklart kommer jag att blogga om besöket.

Det kommer säker att bli en hel del promenader på stranden. Vädret ser ut att bli ganska fint. Vi håller tummarna för det. Vad hittar ni andra på under höstlovet? Firar ni Halloween?

Nu har jag fått tid för att operera min tumme. Det känns ganska nervöst, men det blir säkert bra. Operationen blir den 29/11. Sen blir jag hemma ett par veckor. Då ska jag passa på att bara vara och ladda batterierna.

Önskar er alla en fortsatt fin vecka med mycket ”bus eller godis”.

You may also like

1 kommentar