Detta kan vara min number one inom hudvård

Number one hudvård

Inlägget om Elemis produkter innehåller annonslänkar till Lyko

Jag älskar verkligen att testa nya hudvårdsprodukter. Jag har mina favoritmärken och ibland överträffar produkterna varandra. För mig är det viktigt att huden känns ordentligt återfuktad, gärna med en gnutta olja och en mysig doft. En uttorkad hud ser lätt sliten ut, medans en hud med lyster ser fräsch ut. Tyvärr tycker jag att doftfria produkter ofta tar till sig doften av förpackningen. Sen finns det ju såklart bättre och sämre sätt att tillsätta dofter i produkter.

Elemis har länge varit min number one inom hudvård

Men även deras produkter varierar förstås. Det måste ju finnas produkter som passar olika hudtyper.

Jag har nu testat två rätt så nya Elemis produkter och jag är mer än betuttad. Den ena produkten skulle kunna vara min solklara favorit.

Sensitive Soothing Milk

En lätt och återfuktande dagkräm som ger omedelbar lindring för känslig hud, släpptes i mitten på februari. Krämen är kliniskt bevisad att minska förekomsten av rodnad och stärka hudens fuktbarriär. Denna lätta fuktkräm bidrar till att dämpa känslan av stramhet och lämnar en lugnande återfuktad hud som  känns mjuk och vårdad hela dagen. Det är även skönt att blanda en liten mängd i sin foundation om man vill tunna ut den lite. Krämen innehåller Aloe Vera, Bisabolol och röd salviarot och kan används dagligen på rengjord, torr hud. 50 ml, 745 kr

Superfood Midnight Facial

Här har vi den! Favoriten bland favoriter. Superfoodserien är en näringsrik, veganvänlig produktserie.

Elemis

För det första, doften! Kan det vara bananblomsextraktet som ger denna underbara doft? Jag måste ta reda på det.

Denna lyxiga nattkräm är en  balanserande, prebiotisk gel-kräm, perfekt för alla hudtyper.  Produkten arbetar under hela natten för att verka som en kokong av återfuktande näring för huden. Den innehåller camu camu, en välkänd källa till vitamin C  och kakaosmör som innehåller Omega 6 och 9, fettsyror som är kända för att ge huden essentiell fukt. Kakaosmöret är nog det som gör en stor del av känslan. Man känner sig verkligen insmord och mjuk i ansiktet Underbar känsla. Denna silkeslena kräm är rik på fibrer, vitaminer och mineraler och bananblomsextraktet erbjuder återfuktande och prebiotiska egenskaper.

Den är lätt nog för att kunna användas varje natt, men kan också användas som en nattmask vid behov.  Huden ser pigg och strålande ut!  Används varje kväll, eller åtminstone två gånger / vecka. Jag älskar den! Hade gärna använt den på hela kroppen, men det hade blivit lite väl kostsamt! 50 ml, 595 kr.

Upptäck fler Elemis produkter här

Under kategorin skönhetstips hittar ni massor av inlägg om just skönhetsprodukter.

 

You may also like