Laila Bagges produkter KOLAI

KOLAI ny svensk produktserie

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananians har skapat ett ”kärleksbarn” tillsammans!

Det alldeles egna märket KOLAI. En vegansk hår- och hudvårdsserie i förpackningar som ger badrummet ett lyft utan att ta några överpriser.Grundidén för produktlinjen uppkom när Laila kände en avsaknad av välfungerande stylingprodukter som även vårdar och får håret att må bra.  Min stora favorit just nu är

Kolai Lash Cleanser Franstvätt

  • Denna ansiktsrengöring är speciellt avsedd för rengöring av ögonfransar, även för fransförlängning. Den milda, skummande formulan är parfymfri och den lämnar inga spår på huden. Den rengör skonsamt och är mycket effektiv, trots att den knappt löddrar. Mascaran försvinner utan att extra remover behövs och den svider inte i ögonen. Jag gillar den skarpt! Dessutom är den snygg! Pris 199 kr.

  •  Väldoftande schampoo och balsam från KOLAI

    I sortiment hittar du bland annat väldoftande schampo, balsam och torrschampo berikade med arganolja, i fina förpackningar tillverkade av miljövänliga material. Produkterna är veganska och kan användas av de flesta hårtyper, även för skandinaviska hårtyper som ofta kan vara lite svårare att styla och behandla.

  • Priset för 250 ml, är 159 kr per produkt.
  • KOLAI

Kolai ger dig high end-produkter till ett bra pris, som låter dig sätta guldkant på tillvaron, både till vardag och fest. Missa inte den lyxigt skimrande hudoljan som passar att använda året runt, men blir extra läcker på solkysst hud om sommaren eller på solresan. Detta är seriens dyraste produkt och kostar 298 kr.

KOLAI
Köp produkter från Kolai online hos Apotek Hjärtat!

You may also like