Jag skriver en bok

Foto: Katariina Mäkinen

För ett par månader sedan började jag att skriva på en bok. Jag älskar att skriva men det svåra för mig har varit vad boken ska handla om. Jag började skriva på en spänningsroman, men körde fast helt. När jag lade den åt sidan och började skriva om min egna berättelse, den berg och dalbana jag åkt genom hela livet, bubblade orden upp på skärmen. Det bara rann ur fingrarna. Det blir lite som terapi. Att berätta om både roliga och jobbiga saker som hänt i livet.  Att våga bjuda på sig själv. Jag har aldrig varit speciellt personlig i min blogg, inte på djupa plan ialla fall, förutom när jag skrivit om min läppspalt. Att skriva på boken blev något helt annat. Här har jag vågat öppna upp mer av mitt inre för att dela med mig av mina erfarenheter.

Om det inte skulle bli en faktisk bok av det, har jag ialla fall en massa innehåll att dela i bloggen framöver.

Det pinsamma inlägget om blåbärssmoothien är taget ur boken.

Det blir spännande att se framöver om det finns något intresse från något bokförlag. Oavsett så är det roligt att skriva och jag kan spara den för mig själv och mina barn om det inte blir något av den. Om någon har något tips på bra förlag så tar jag tacksamt emot förslag.

You may also like

2 kommentarer