Minnen från ”She´s Got The Look”

Igår kväll låg jag i sängen och tittade på gamla klipp från inspelningen och fick så många She´s Got The Look minnen.

Så mycket minnen som bubblade upp. Nya vänner, nya erfarenheter, så otroligt mycket nerver och känslor

Minns när vi anländer huset vi ska bo i. Alla reagerade olika på sovlösningen. Jag var helnöjd! Flera veckor i ett riktigt spökhus kunde inte haft en bättre planering. Ha ha…

Jag har fortfarande inte varit ute vid Wenngarns slott efter inspelningen. Jag måste åka dit snart! Huset som vi bodde i , Italienska Paviljongen, är nu ombyggt till tolv lägenheter. Tänk vad spännande det hade varit att gå in och kika på hur det ser ut idag. Det är otroligt vackra omgivningar också. Jag kan rekommendera ett besök. Att promenera runt i omgivningarna och ta en söndagsbrunch i restaurangen.

Jag har så många minnen från ”She´s Got The Look” . Inspelningen är en fantastisk tid att se tillbaka på. Jag skulle inte vilja vara utan den upplevelsen och erfarenheten. Vi får nog se till att ta en återträff där.

 

You may also like